Şöhret Cengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz- güvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamak ve din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak için varız.

Misyon: Murgul Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak, öğrencilerimizin, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, mesleğini çok iyi bilen, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, ahlaka, kültürel mirasa ve sevgiye dayanan bir din öğretimi almalarını sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.15-15.35
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: İkameti köyde olan öğrenciler için devlet tarafından tahsis edilen taşıma servisleri ile eğitim yılı boyunca ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz bahçesinde tenis, basketbol ve futbol için gerekli ekipmanlar bulunmakla birlikte okul bahçesine halı saha yapılması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz Fizik- Kimya ve Biyoloji Laboratuvarı´nda her türlü ekipman bulunmakla birlikte teleskop, 3D yazıcı ve mikroskop gibi ekipmanlar yer almaktadır.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Sınavlı bölüm kontenjanı: 30 Sınavsız bölüm kontenjanı: 34

WEB - https://murgulaihl.meb.k12.tr

Adres - KÜRE MAH. DAMAR CAD. ŞÖHRET CENGIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 33 MURGUL / ARTVİN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 48 kilometre, ilçe merkezine ise 500 metre uzaklıkta bulunmaktadır.